Со поддршката од Имлек Протеин, одбележани најголемите трки годинавa

Со последните две трки, Имлек Протеин ја завршува низата спортски настани каде безрезервно даде своја поддршка, од зони за одмор и...

27.11.2023.

Баланс+ со поддршка на Сојузот на дијабетичари:

Одбележан е Светскиот ден за борба против дијабетес

20.11.2023.

Одбележан Светскиот ден на квалитет

Бимилк отворено пред потрошувачите за врвниот квалитет на производите

17.11.2023.

Бимилк традиционално наградува: Лојалните и посветени вработени градат успешни компании

26.10.2023.

Бимилк додели стипендии за новите студенти на УКЛО

06.10.2023.

Имлек Протеин – движечката сила на 11 000 учесници на
Виз Ер маратонот

03.10.2023.

Бектеши во посета на млечната индустрија: Бимилк ги намали цените и пред одлуката на Владата

29.09.2023.

Рецепт за наједноставната бисквит торта со грчки јогурт: Идеална за лето

18.08.2023.
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal