Баланс+ Имуно од Бимилк

е новиот функционален јогурт за јакнење на имунитетот

Погледни

Битолска млекара и Пакомак донираат

производи и лаптопи за децата од СОС Детско село за следење онлајн настава

Погледни

Битолско чоколадно млеко

Чаша полна со сѐ што ти треба!

Погледни

Битолски јогурт со 10 витамини

Чаша полна со сѐ што ти треба!

Погледни

Во услови на пандемија

здравјето на вработените и задоволниот потрошувач ни се на прво место

Погледни

Битолска павлака

Омилена со секој оброк

Погледни
00 / 00
|
00 / 00
|
00 / 00
|
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal